Beck - Levande begravd (2010)



En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?

Min kommentar: En riktigt bra film som jag har sett en gång tidigare. Jag har sett alla BECK filmer och jag tycker verkligen den här är en av dom bättre för att det påminner lite om "scary movie" när dom blir begravda osv den får 5/5 :)
Se trailer här :)

Och ladda ner den här ,kickfoot är grym och den laddas ner på under 5 min för mig ,många seeders då alltså
http://thepiratebay.org/torrent/5911000/Beck.Levande.Begravd.2010.SWEDiSH.DVDRip.XviD-KickFoot

Kommande möjliga filmer: Jackass 3D eller Due Date

Hej nu är jag här inne och uppdaterar igen men idag kommer det inte handla om en film jag sett utan en film jag kanske kommer se den 5 november (om 3 dagar)och då tänkte jag att NI läsare ska få rösta ,skriv en kommentar och berätta vilken av filmerna ni tycker jag ska se - Skriv gärna en motivering också :)

RSS 2.0